Erwin Rommel, ratnik čijoj su se vještini divili i neprijatelji - Gračanin, Hrvoje (Array, 2013)
Popularizacijski rad o njemačkom feldmaršalu iz Drugog svjetskog rata, Erwinu Rommelu, slavnoj Pustinjskoj lisici.