Izidor Kršnjavi, politički oportunist u službi domovine - Gračanin, Hrvoje (2013)
Popularizacijski rad o hrvatskom političaru i kulturnom djelatniku s prijelaza iz 19. u 20. stoljeće Izidoru Kršnjavom.
HRV