Radoslav Katičić: Božanski boj – tragovima svetih pjesama naše pretkršćanske starine - Komar, Tibor (Array, 2010)
U radu se prikazuje knjiga Radoslava Katičića "Božanski boj – tragovima svetih pjesama naše pretkršćanske starine"