Prostorna analiza nalaza musterijenskih razina D2, E1, E2 i E3 Mujine pećine - Nizek, Renata (Array, 2013)
Članak po prvi put donosi rezultate prostorne analize donjih razina (kompleks E3 i slojevi E2 i E1) nalazišta musterijenske kulture Mujina pećina. Prostorna horizontalna distribucija nalaza iz sloja D2 ponovno je objavljena zbog posebne važnosti te razine koja sadrži nalaze dvaju musterijenskih vatrišta te usporedbe s donjim razinama. Pojedini odsječci vertikalne distribucije nalaza prikazani su za sve slojeve čime se povećala mogućnost komparacije svih razina.