Hitri pripovjedač Mario Vargas Llosa - Matić, Gordana (2010)
Članak donosi bio-bibliografske podatke o peruanskom autoru Mariju Vargasu Llosi kojemu je 2010. dodijeljena Nobelova nagrada za književnost.
HRV