Kauterizacija duše - Matić, Gordana (2010)
Prikaz autobiografskog romana "El Mundo" suvremenog španjolskog autora Juana Joséa Millása u širem kontekstu njegova stvaralaštva. Autor promatra djetinjstvo kao distopiju.
HRV