Rasprava "Suočavanje s prošlošću na internetskim portalima", konferencijska dvorana Filozofskog fakulteta u Zagrebu, 14. travnja 2011. - Janković, Branimir (Array, 2011)
Prikaz rasprave "Suočavanje s prošlošću na internetskim portalima", održane 14. travnja 2011. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Rasprava je organizirana s ciljem propitivanja internetskih portala kao rasprostranjenih i utjecajnih mjesta javne upotrebe povijesti, a na njoj su sudjelovali: Branimir Janković, Mladen Tomorad, Miljenko Hajdarović, Tanja Petrović i Stefan Treskanica.