Branimir Šverko: Ljudski potencijali : Usmjeravanje, odabir i osposobljavanje - Tonković Grabovac, Maša (2013)
Radi se o prikazu nove knjige našeg eminentnog sveučilišnog profesora i međunarodno priznatog znanstvenika dr. sc. Branimira Šverka: "Ljudski potencijali - Usmjeravanje, odabir i osposobljavanje".
HRV