Invencija i suživot. Nekoliko projekata Jesusa Castilla Olija - Špikić, Marko (Array, 2013)
Osvrt o recentnim radovima studija Castillo Oli u pokrajini Castilla y Leon. Prikaz revitalizacije napuštenih stambenih i gospodarskih zgrada, odnosno njihova adaptiranja za nove poslovne i stambene potrebe u svjetlu konzervatorske tradicije i recentnijih projekata u Europi.