Invencija i suživot. Nekoliko projekata Jesusa Castilla Olija - Špikić, Marko; Raič Stojanović, Iva (2013)
Osvrt o recentnim radovima studija Castillo Oli u pokrajini Castilla y Leon. Prikaz revitalizacije napuštenih stambenih i gospodarskih zgrada, odnosno njihova adaptiranja za nove poslovne i stambene potrebe u svjetlu konzervatorske tradicije i recentnijih projekata u Europi.
Rad ima usporedni engleski prijevod. This article has a full English translation parallel to original text.
Projekt MZOS
HRV