Čija je Planina Brokeback? - radman, vivijana (2007)
Članak analizira film Planina Brokeback kao emancipatorski za položaj gledateljice, koju, zahvaljujući homoerotskom ljubavnom zapletu i erotiziranju muškog tijela koje postaje objekt pogleda/oka kamere iz objekta pogleda unaprjeđuje u subjekt gledanja.
HRV