In memoriam - Alija Kulenović (1951-2004) - Buško, Vesna (Array, 2005)
Prilog sadrži osnovne biografske podatke te sažeti prikaz znanstvene, stručne i nastavne djelatnosti te ostalih akademskih postignuća i doprinosa profesora Alije Kulenovića.