Transfonemizacija modela šest europskih jezika u hrvatskome - Menac, Antica; Dabo-Denegri, Ljuba; Dragičević, Dragica; Nikolić-Hoyt, Anja; Sočanac, Lelija; Žagar Szentesi, Orsolya (2013)
Autorice analiziraju tipove fonološke adaptacije modela iz šest europskih jezika (engleskog, francuskog, mađarskog, njemačkog, ruskog i talijanskog) kao jezika davatelja u procesu njihova posuđivanja u hrvatski kao jezik primatelj.
Projekt MZOS
HRV