T.G. Masaryk i nova Europa nakon Prvog svjetskog rata - Vranješ-Šoljan, Božena (Array, 2005)
U članku se razmatra politika T.G. Masaryka prema hrvatskom (južnoslavenskom) pitanju uoči i nakon Prvog svjetskog rata.