Vita Marci Maruli Spalatensis per Franciscum Natalem concivem suum composita (Životopis Marka Marulića Splićanina, sastavio njegov sugrađanin Frano Natalis) - Jovanović, Neven (2007)
Leksikonski prikaz djela Vita Marci Maruli Spalatensis per Franciscum Natalem concivem suum composita (Životopis Marka Marulića Splićanina, sastavio njegov sugrađanin Frano Natalis), nastalog nakon 1524. Radi se o Marulićevoj biografiji koju je napisao Frano Božićević Natalis (1469– 1542), važnom svjedočanstvu o Marulićevu životu i djelima.
Enciklopedijska natuknica
Projekt MZOS
HRV