Antropologemi (II) - Planinc, Mladen (2011)
U prvom dijelu studije Antropologemi elaboriran je fenomen antropomorfna nasilja, dok se u drugom dijelu hermeneutički obrađuje fenomen žudnje, infinitivne spekulacije i imaginacija, propitujući problem subjektivnosti iz aspekta fenomenologije i antropologije mašte.
Prvi dio rada Antropologemi: fenomeni antropomorfna nasilja objavljen je u časopisu Republika LXVII, broj 4, str. 82-90.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV