Grčka i rimska starina - Kuntić-Makvić, Bruna (1997)
Pregled povijesnoga toka na hrvatskom povijesnom prostoru od protohistorije do
kasne antike. Kontinuitet između kasne antike i hrvatskog ranog srednjeg vijeka. Antička baština u hrvatskoj kulturi, povijesti i znanosti.
Projekt MZOS
HRV