Jane Austen dva stoljeća kasnije - Jukić-Gregurić, Tatjana (1998)
Tekst nudi analizu intertekstualnih zahvata u naslijeđe Jane Austen u romanima suvremene britanske spisateljice Emme Tennant.
Projekt MZOS
HRV