Kiep kuhl änd bie peischent! O reformi njemačkoga pravopisa - Piškorec, Velimir (Array, 1998)
U radu se daje prikaz promjena njemačkoga pravopisa, procjenjuje logičnost tih promjena i navode najvažniji argumenti u raspravi o pravopisnoj reformi.