Novi problemi znanstvene politike, procjene vrijednosti znanosti, tehnologije i obrazovanja u Hrvatskoj - Polšek, Darko (1998)
članak sažima radove objavljene u knjizi, i iznosi stav urednika knjige o temama scijentometrije, obrazovne i znanstvene politike
Projekt MZOS
HRV