Genetika društvenoga ponašanja: od agresivnosti do altruizma - Polšek, Darko (Array, 1998)
autor pregledno obrazlaže glavni niz tema kojima se danas bavi sociobiologija, s posebnim osvrtom na primjenu teorije igara na sociobiologiju