Cetinje als Haupstadt Montenegros - Agičić, Damir (Array, 1994)
Sažet pregled povijesti nekadašnjega glavnog grada Crne Gore Cetinja od osnivanja manastira u 15. stoljeću, odnosno od početaka razvoja grada u prvoj polovici 19. stoljeća do 1918. godine.