Vrednovanje znanja i učenje stranih jezika - Medved Krajnović, Marta (1999)
U radu se raspravlja o problematici vrednovanja znanja u nastavi stranih jezika. Opiuju se najčešće vrste testova i tehnika testiranja te osobine dobrih testova. Posebna pažnja posvećuje se mogućnostima testiranja znanja stranog jezika kod učenika mlađe školske dobi. Donose se rezultati testiranja učenika od I.-VI. r. o. š. provedenog u okviru znanstveno-istraživačkog projekta "Istraživanje procesa učenja i usvajanja stranog jezika u osnovnoj školi".
Projekt MZOS
HRV