Blagdani i svetkovine u nastavi engleskog jezika u prvom i drugom razredu osnovne škole - Medved Krajnović, Marta (Array, 1999)
U radu se ističe važnost kulturoloških elemenata u nastavi stranog jezika. Predlažu se načini na koje se kulturološki elementi povezani s internacionalnim i nacionalnim blagdanima i svetkovinama mogu uvrstiti u nastavu engleskog jezika u prvom i drugom razredu osnovne škole.