Znanost o književnosti i teorija interpretacije - Užarević, Josip (1998)
Znanost o književnsoti i teorija interpretacije

U članku se istražuje status književne interpretacije i zagrebačkoj književnoznanstvenoj zajednici. Nakon interpretacijskoga buma početkom 60-ih dolazi kriza (u 70-ima), da bi se interes za interpretaciju obnovio tijekom 90-ih godina 20. st.
Projekt MZOS
HRV