Sažeta psihološka integracija traume: Specifični grupni postupak u okviru kriznih intervencija - Arambašić, Lidija; Ajduković, Marina (2000)
U poglavlju je definiran postupak sažete psihološke integracije traume, njezini ciljevi, kome je namijenjena, kao i postupak provođenja. Navedena su obilježja djelotvornog voženja sažete integracije traume kao krizne intervencije nakon traumatskih događaja. Posebna pozornost posvećena je radu s pomagačima koji su bili izloženi kriznim situacijama pri obavljanju psihosocijalnih intervencija.
Projekt MZOS
HRV