Ništa do onog čega nema - Brlek, Tomislav (Array, 2000)
Autor je sastavio predgovor te tekst opremio iscrpnim bilješkama, kronologijom života i rada W. Shakespearea kao i izborom odlomaka iz kritike o Shakespeareu u vlastitom prijevodu.