Panta rei tachista Sve se mijenja vrlo brzo - Tuđman, Miroslav (Array, 2000)
predgovor za knjigu S. Dedijera The World Jumper, Dubrovnik, vlastita naklada,višejezično izdanje (na hrvatskom i engleskom jeziku)