Trideset seminara Zagrebačke slavističke škole (1972-2001) - Damjanović, Stjepan (Array, 2001)
U radu se prikazuje djelovanje Zagrebačke slavističke škole - seminara za inozemne slaviste na kojem se kroz trideset godina radilo na doškolovanju inozemnih slavista u kroatističkoj problematici.