Jedan pogled u hrvatsko glagoljaštvo - Damjanović, Stjepan (Array, 2002)
U članku se govori o ćirilometodskim izvorištima hrvatske glagoljaške tradicije i o njezinoj uklopljenosti u europska književna kretanja.