Education for publishers in Croatia : is it feasible? - Horvat, Aleksandra (Array, 2002)
Sadrži rezultate istraživanja provedenog među hrvatskim nakladnicima 2001.godine. Pokušalo se saznati da li nakladnici smatraju da im je potrebno obrazovanje i iz kojih područja.