Keramika - Šimić-Kanaet, Zrinka (2003)
Tijekom arheoloških istraživanja na Gardunu od 1997. do 2001. izdvojeno je iz sonde A, sonde B, sonde T (cisterne) 830 ulomaka rimske keramike.U radu je napravljena tipološka obrada keramike na osnovi stilske analize i analize fakture gline.
Projekt MZOS
HRV-GER