"Ivan Milčetić - istraživač hrvatskoga glagolizma" - Damjanović, Stjepan (2002)
Autor u ovom prilogu raspravlja o dijelu korpusa Ivana Milčetića posvećenom hrvatskoj glagoljskoj baštini, i ocjenjuje njegovo mjesto u kontekstu hrvatske i uopće slavenske filologije.
Projekt MZOS
HRV