Evolucijska psihologija i spolne razlike - Tadinac, Meri; Hromatko, Ivana (2004)
U radu je izložen pregled najbolje istraženih spolnih razlika u različitim domenama ponašanja, od kognicije pa sve do izbora partnera i ljubomore.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV