Izmišljeni stvarni život Pirandellovih Šest lica - Husić, Snježana (Array, 2003)
Predgovor Pirandellove drame Šest lica traži autora ističe revolucionarnu vrijednost što ga je ovaj kazališni tekst imao za talijansku publiku početkom 20.st., poglavito zahvaljujući problematiziranju odnosa između zbilje i fikcije, odnosno pojmova identiteta, subjekta, drugosti i prikaza iskustva.