Hrvatsko-ugarska nagodba 1868. godine - Holjevac, Željko (2003)
Autor ukratko vrednuje postanak, mjesto i ulogu Hrvatsko-ugarske nagodbe iz 1868. u povijesnom bivanju na panonskom prostoru.
Projekt MZOS
HRV