Braća Nikola i Petar Zrinski. Velikaška obitelj u srednjoeuropskim vojno-političko-ekonomskim konstelacijama - Štefanec, Nataša (2000)
Rad pozicionira djelatnost Nikole i Petra Zrinskog u šire srednjoeuropske konstelacije u 17. stoljeću.
ISBN cjeline (2 sveska): 953-6564-03-3.
Projekt MZOS
HRV