Milcinovata rezija na 'Crnila' od Kole Casule vo Hrvatsko narodno kazaliste vo Zagreb - Pavlovski, Borislav (Array, 2003)
Rekonstruirana je predstava 'Crnila' Kole Casule u reziji Ilije Milcina u Hrvatskom narodnom kazalistu u Zagrebu iz 1963. godine.