Povijesna obzorja promjene statusa umjetnika i umjetnosti u srednjozapadnoj Europi i Italiji u 16. stoljeću - Štefanec, Nataša (1999)
Autorica analizira proces promjene statusa umjetnika i umjetnosti u srednjoj Europi i Italiji koji počinje bivati primjetan u 16. stoljeću, često s pomakom od obrtnika do genija.
HRV-ENG