Ueber das Lehren der Sprachen und Schriften - Roić, Sanja (Array, 2002)
Na temelju Hegelova navoda iz Enciklopedije o znanostima rad temeatizira doprinos Vicovih teorija u oblasti poduke jezika i pisama