Hrvatska javnost i novinstvo prema srpsko-bugarskom ratu 1885. godine - Holjevac, Željko (Array, 2003)
Autor studiozno obrađuje i vrednuje percepciju srpsko-bugarskog rata 1885. godine u hrvatskoj javnosti i tisku onoga doba.