Bibliografija talijanističkih priloga u časopisima hrvatske moderne (1895-1905&#41 - Roić, Sanja (Array, 1989)
U 25 časopisa hrvatske moderne istražena je prisutnost talijanskih autora te talijanističkih tema i motiva u prilozima