Pogovor - Mesić, Milan (2004)
Knjiga je važno djelo političke filozofije u kojoj autor nastoji obraniti liberalizam od komunitarihjanskih kritičara, poput Taylora i Wazera. Autor dokazuje da liberalizam može integrirati manjinske kulture.
Projekt MZOS
HRV