Astrolog u bijeloj kuti - Bagić, Krešimir (Array, 2002)
Riječ je o pogovoru knjizi pjesama Tomislava Maretića kojim se njegovo pjesništvo smješta u aktualni lirski kontekst u Hrvatskoj te se izlučuju i opisuju temeljne značajke njegove poetske prakse.