Pogovor Triangulaciji - Bagić, Krešimir (Array, 2003)
Pojam 'triangulacija' pretpostavlja igru u kojoj sudjeluju tri aktera. Josip Mlakić, Robert Mlinarec i Dragan Šimović odlučili su napisati svaki svoju priču na temelju zadanih elemenata. Knjiga koja je tako nastala izrazito je konceptualnoga karaktera, a pojedinačne priče u njoj primjeri su plutanja diskursa između činjenice i imaginacije te mjesta diskretnoga dijaloga motiva i različitih proznih idioma.