Hrvatska književnost (kronologija) - Bagić, Krešimir (2002)
Riječ je o natuknicama koje u ovom enciklopedijskom izdanju tematiziraju važnije datume hrvatske književnosti, književne znanosti i jezikoslovlja od 1830. do naših dana.
Projekt MZOS
HRV