Sociobiologija kao empirijska i normativna znanost - Polšek, Darko (2004)
u članku se pokušava pokazati plodnost nove evolucijsko-psihološke paradigme (sociobiologije) u kontekstu metodološkog imperativa "objašnjavalačkog obećanja".
Projekt MZOS
OTHER