Povlastica za Rašane ; Još nešto o Martinu Dobroviću ; Pavao Ritter Vitezović o Valasima ili Vlasima ; Patent o toleranciji Josipa II - Blažević, Zrinka (Array, 2004)
Prijevodi povijesnih dokumenata napisanih na latinskom jeziku