Glagoljica na području današnje Bosne i Hercegovine - Damjanović, Stjepan (Array, 2004)
Opisuju se spomenici pisani glagoljicom koji se nalaze na području današnje Bosne i Hercegovine. Pokušava se naznačiti njihovo podrijetlo i njihov odnos prema ćiriličnim tekstovima s istoga područja.