Hrvatska književnost humanizma i renesanse - Fališevac, Dunja (Array, 2004)
U članku se opisuju najvažniji hrvatski humanistički i renesansni pisci, analiziraju tematski svjetovi njihovih djela i istražuju veze između hrvatske i francuske renesansne kulture.